Thursday, April 7, 2011

Edisi Tunang Lagi (Part 3)

Assalamualaikum wbt.

Awok-awok semua pe kabo? Mike dah sarapan? Sarapan per? Haish. Inilah akibat penangan Usop Wilcha.

Okey lah. kali nih aku semangat nak sambung part 3. Owh, seyesly aku masih terasa lagi bahang-bahang masa hari pertunangan aku tuh. Walau dah sebulan lebih. Tapi masih ade lagi kat ingatan aku nih. Hari yang memang tak boleh lupa lar.

Aku sambung dari gambar-gambar yang ada kat part 2. Nak tahu pe yang ada kat part 2 KLIK SINI.


Time nih nenek dia konfius nak masuk cinsin kat jari mana.
Kiri ke kanan?
Sebab nenek dia sarung cincin merisik so masuk jari kiri lar.


Fokus dekat sikit.
You all perasan tak?
Jari aku basah.
Well, aku memang jenis wethand. 
Nak buek guano.


Dah dapat cincin of course lar kena salam. 
Enjoice.
Senyum sikit. 


Tak cukup 1.
Nak satu lagi. 
hehehe.


Yeay. 
Dapat lagi 1.
hihihi.


Encik Tunang, sila teka apa your mum cakap.
Biarlah rahsia.


Ku buat muka ketat.
Padahal muka lega macam baru lepas berak sembelit. 


Yeay.
Dapat dua cincin.
Show off sikit.
Sikit jek.
:P

Nih aku kasi close up sikit gambar kedua-dua cincin aku.
Kasi korang puas hati.
Ada sesape rasa cincin dia mirip-mirip macam aku sila tinggalkan komen yek. 


psst~ doa ape tuh Encik tunang?
Doa cepat-cepat kahwin yek?
hikhikhik.


Nih bakal anak sedara aku.
Comel gila beb.
Geram aku tengok.
Nasib baik dia cool jek time aku amek dari Uda (bakal abang ipar aku).
Pastuh apa lagi, snap-snap pic lar dengan dia.
Request dengan Encik tunang mahu baby comel cenggini.

My Fiance yang mintak permission untuk berangkat pulang.
I love U ketat-ketat!!!


Mak Ndak, Zahirin nak balik.
Comel sangat la ini budak. 
Geram!


Encik Tunang mahu balik sudah. 
Tapi petang nanti dia akan datang balik untuk capture outdoor.
Bye-bye Encik Tunang.


Nota Cinta:: Sedang bahagia untuk meniti ke alam perkahwinan plak.Nantikan part 4 untuk senarai barang hantaran kite orang. Thanks all.

3 comments:

cKyN WaN said...

ur baju cantik! sy pun ngah plan ni nk bertunang2. boleh la slalu jenguk sini tgk ur preparation cmne hihi

Aqma Nazri said...

to ckyn Wan: nak sewa tak? hehe. thnks. baju tuh baju sendiri. my future sis in law jahit kan. boleh2 jek nak tgk preparation. thanks datang jenguk. :)

mizzura said...

uhhh...dah part 3 heheheheh..kita ntah bila...slow sket lah...huhuh...nanti baca lagi yg part 1 eh..ni seimbas lalu jer...anw...menarik lah...tudung tu..nampak ala-ala arab kan..pernah terpikir nak try...tapi tak reti...huhu...